Miért vagyok benne biztos, hogy neked is sikerülhet a külföldi munkavállalás?

A külföldi munkavállalásnak már nincsenek olyan akadályozó tényezői, ami miatt hosszú hosszú éveket kellene a tervezéssel töltened. Nagyon rossz és hátrányos esetben a gondolat megszületésétől egészen a sikeres külföldi munkavállalásig eltelhet 3 hét, de akár 2 év is!

Rengeteg dolgot kell számításba venned, nagyon oda kell figyelned arra, hogy elsőre a lehető legjobban csináld, nehogy egy apró figyelmetlenség miatt hetekkel vagy hónapokkal tolódjon el az új külföldi életed és munkavállalásod.

A Mi célunk az, hogy átsegítsünk ezen a nehéz élethelyzeten attól függetlenül, hogy egyedül, a pároddal, a családoddal vagy a házi kedvenceddel szeretnél egy új országban élni és dolgozni.

Nem attól lesz sikeres a külföldi munkavállalásod, hogy egyedül indulsz el a hivatalok, papírok és ügyintézések tengerében, hanem attól, hogy gyorsan és megfontoltan, lépéseidet előre megtervezve szinte átsiklasz egyik országból a másikba.  Ezeket a lépéseket mi már végigjártuk és már számtalan sikeres országváltásban működtünk közre.

Ezekkel a lépésekkel nem kell egyedül megküzdened! Neked csak arra kell figyelned, hogy minden 99%-ban terv szerint történjen! Ez életed új szakasza, karriered egy új állomása!

Miben lehetünk a segítségedre?

Ha most tervezel első alkalommal egy másik országban új életet kezdeni, vagy karriert építeni, de nem vagy teljesen tisztában a feladataiddal és csak összezavar a sok, sokszor egymásnak ellentmondó információ, akkor az

“Irány külföld! Első lépések”

anyagunk mély betekintést ad neked az országváltás témában.

Ez egy személyes konzultáció, ami alatt online végigbeszéljük azokat a mérföldköveket, amiket el kell érned és azokat a feldatokat, amiket át kell gondolnod és meg kell csinálnod, hogy később ne érjen meglepetés. A konzultáció időtartalma maximum 2 óra és közben a felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.

A tudásanyag amit átafunk nem országra korlátozott, így specifikus kérdésekben nem tudunk itt választ adni. (Specifikus kérdés: a norvég egészségbiztosítási rendszer felépítése.)

“Németország a célom!”

anyagunk azoknak szól, akik már eldöntötték, hogy Németországban szeretnének élni és dolgozni, de nem mozognak ismerősen a helyi ügyintézésben, szokásokban és feladatokban. Rendkívűl sok tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amiket összegezve át tudunk neked/nektek adni és ezzel a részedre nagyon sok időt spórolunk. 

“Önéletrajz írás idegen nyelven”

  • Legyen szó magyarról németre vagy angolra fordításról
  • Vagy a meglévő régi önéletrajzodat kellene átdolgozni és lefordítani

ránk számíthatsz mind a kettő esetben. Mi nem gyártósorként készítünk új önéletrajzokat, hanem igényeidet figyelembe véve a lehető legjobb eszközökkel készítjük vagy fordítjuk le önéletrajzodat. Ha többre vagy kíváncsi, kattints a mondatra!

“Önéletrajz tanácsadás”

Hiába küldöd folyamatosan az önéletrajzodat, de nem válaszolnak a cégek?
Elkészítetted, de olyan érzésed van, mintha valami fontos részletet kihagytál volna?

Van, amikor nincs szükséged egy teljesen új önéletrajzra, de érzed, hogy valami hiányzik ahhoz, hogy a jóból kiváló legyen. Itt jövünk mi a képbe és rámutatunk, hogy hol és hogyan érdemes változtatnod ahhoz, hogy növeld a siker esélyét.

“Online jelenlét vizsgálat és tanácsadás”

Már 2012-ben a Harvard Business Review is foglalkozott azzal, hogy a munkaadók milyen előzetes adatokat gyűjtenek a leendő kollégákról. Ez azóta hatványozottan fontosabbá vált de még mindig nem foglalkozunk vele eleget és emiatt akár komoly hátrányba is kerülhetünk pályázáskor. Ezt a hátrányt neked nem kell elviselned, ha meghallgatod észrevételeinket és követed szakmai tanácsainkat. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és kérd ingyenes, kötelezettségektől mentes ajánlatodat! Email írásához kattints a mondatra!