Ha most tervezel első alkalommal egy másik országban új életet kezdeni, vagy karriert építeni, de nem vagy teljesen tisztában a feladataiddal és csak összezavar a sok, sokszor egymásnak ellentmondó információ, akkor az

“Irány külföld! Első lépések”

anyagunk mély betekintést ad neked az országváltás témában.

Ez egy személyes konzultáció, ami alatt online végigbeszéljük azokat a mérföldköveket, amiket el kell érned és azokat a feldatokat, amiket át kell gondolnod és meg kell csinálnod, hogy később ne érjen meglepetés. A konzultáció időtartalma maximum 2 óra és közben a felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.

A tudásanyag amit átadunk nem országra korlátozott, így specifikus kérdésekben nem tudunk itt választ adni. (Példa specifikus kérdésre: a norvég egészségbiztosítási rendszer felépítése.)

Amit kapsz, az egy teljeskörű betekintés az országváltás témakörében a felkapott témák mellett a kevésbé populáris, de ugyanolyan fontos témákba. Felkészültebb leszel és pontosan tudod, hogy mi fog várni rád. Ez egy nagy előny és jelentősen megkönnyíti a váltást, a külföldi karrier építést. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és kérd ingyenes, kötelezettségektől mentes ajánlatodat! Email írásához kattints a mondatra!