Nem kell külföldön a bizonytalanságtól szenvedned

Kétségek

Az egyik leggyakoribb visszatartó erő a külföldi munkavállalás kapcsán az a bizonytalanság. Karrieredet tovább építeni, vagy új életet kezdeni egy másik országban sosem egyszerű és nyomasztó frusztrációval jár. Rengeteg dolgot kell megismerned és sokszor ellentmondásos információk keringenek és neked kell eldöntened, hogy mi igaz és mi nem.

  • Nem egy alkalommal leszel bizonytalan
  • nem egy nap alatt fogsz mindent megtudni
  • nem fogsz tudni 100%-ig felkészülni

Most joggal teheted fel a kérdést: Mit akarok ezzel mondani?

Amit sosem vehetnek el az embertől, az a tapasztalat. A tapasztalat segít abban, hogy ha újra nehéz feladattal találkozol, akkor a következő alkalommal már könnyebben vedd az akadályokat. Ugyanakkor azt nem szabad elfelejteni, hogy 100 ember 100 módon fog ugyanarra a kérdésedre válaszolni. Ez bizony nem feltétlenül segít téged a célod elérésében.

Mi viszont ezt a részt már megtettük és több száz tapasztalatot vizsgáltunk meg, gyúrtunk össze a következő témakörökben:

  • Általános külföldi munkavállalás előtti teendők, elvégzendő feladatok és ügyintézések
  • Németországi munkavállalás, letelepedés, adózás, családi és magán ügyek kezelése, biztosítások, lakhatás
  • C Level és a munkaadó számára figyelemfelkeltő önéletrajz készítés angol, német nyelven
  • Digitális jelenlét vizsgálat és tanácsadás (mert meg fognak nézni online…)
  • Fejvadászat, álláskeresés

Mi nem hangzatos csodákkal tudunk segíteni az utadon, hanem egy jól átgondolt koncepció mentén felépített tudásanyaggal, amiből csak profitálni tudsz.

Mi az a 2 lépés, amit meg kell tenned?

  1. Vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben és küld el az önéletrajzodat PDF, docx vagy ODT formátumban. A képernyőfotóval sajnos nem tudunk dolgozni.

  2. Gondold át, hogy neked mikor alkalmas egy maximum 20 perces kötetlen beszélgetés! Miután megvagy a válasszal, az önéletrajzoddal együtt írd meg nekünk!

Erre a mondatra kattintva megnyílik a levelező programod és miután elküldted az önéletrajzodat és azt, hogy mikor jó neked egy kötetlen beszélgetés, már biztos lehetsz abban, hogy jót tettél magaddal.

Ne késlekedj, mert sosincs jobb alkalom a MOST-nál!

 

 

Borítókép forrása: Kat Jayne fotója a Pexels oldaláról