Mikortól éri meg külföldön munkát vállalni?

Sakk

Mielőtt az ember eljut ahhoz a komoly elhatározáshoz, hogy a karrierjét külföldön építi tovább, azelőtt sok kis apró folyamtnak kell lejátszódnia.

Tisztázni kell a szándékot

Karrierépítést ezer és ezer módon lehet csinálni. Az ember elindulhat tudományos vonalon, írhat könyvet, publikálhat cikket… vagy szakmai szempontból egyre nehezebb kihívások elé állíthatja magát. Elindul felfelé a szakmai létrán, törekszik arra, hogy egyre több felelősséget viseljen, részt vegyen olyan döntésekben, amik komoly hatással vannak a kollégákra, a közvetlen piacra stb.

Ugyanakkor…

van, amikor megrekedünk. Amikor nem tudjuk, hogy merre tovább. Úgy vesszük észre, hogy beszűkültek a lehetőségeink és valamilyen ismeretlen irányba kell elindulnunk. Tudjuk, hogy ez egy bizonytalanságokkal kikövezett út. Nem tudjuk, hogy megéri-e elindulni rajta. Egy dolog viszont biztos, hogy a járatlan utak sokkat többet tudnak kihozni belőled, ami végső soron az előnyödre válik.

Mi itt tudunk neked segíteni. Ha a külföldi munkavállalást és/vagy karrier építést ilyen ismeretlen útnak gondolod, akkor a mi támogatásunk segíthet abban, hogy biztos léptekkel haladj a célod felé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, győzd le a kétségeidet!

 

 

Borítókép: Foto von HARUN BENLİ von Pexels